Wokrestaurant in Hoofddorp

✓ Verse ingrediënten

✓ Authentieke gerechten

✓ Dagelijks geopend

Asian Selected is een gespecialiseerd wokrestaurant in Hoofddorp. Maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart en geniet van de lekkerste smaken uit Azië. Neem contact met ons op om een tafel te reserveren.

Bestel eenvoudig online ➜

Welkom bij hét wokrestaurant in Hoofddorp

Wij nodigen u van harte uit in ons wokrestaurant in Hoofddorp om te genieten van de lekkerste Aziatische gerechten. We gebruiken authentieke Aziatische recepten en gebruiken tijdens de bereiding alleen verse en pure ingrediënten. Deze smaken prikkelen uw smaakpapillen, ultiem genieten dus. Heeft u vragen over de gerechten op de menukaart? Onze gedreven medewerkers in ons wokrestaurant in Hoofddorp vertellen u er graag meer over. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan geeft u uw bestelling door en wij serveren het u zo snel mogelijk.

Neem contact met ons op

Bij ons heeft u de keuze om uw gerecht in het restaurant op te eten of mee te nemen. Uiteraard bezorgen wij ook uw Aziatisch eten in Hoofddorp van 16.00 uur tot 20.30 uur. Wilt u liever uw eten afhalen om thuis te eten? Ook die mogelijkheid bieden we u aan. Neem contact met ons op door te bellen naar 023-5619280 of door een e-mail te sturen naar info@asianselected.nl. Op deze manieren kunt u ook uw tafeltje reserveren. Voor bestellen of afhalen bestelt u eenvoudig online.

Ook interessant:

Chinees bezorgen Hoofddorp | Aziatisch eten afhalen | Afhaalchinees Hoofddorp