Aziatisch bezorgrestaurant

✓ Verse ingrediënten

✓ Authentieke gerechten

✓ Dagelijks geopend

Asian Selected is uw Aziatisch bezorgrestaurant in Hoofddorp met een uitgebreide menukaart. We bereiden de gerechten met veel zorg en dat proeft u direct. Wilt u door ons uw eten laten bezorgen? Plaats dan eenvoudig uw bestelling online.

Bestel eenvoudig online ➜

Een specialistisch Aziatisch bezorgrestaurant in Hoofddorp

Kiest u voor authentieke Aziatische gerechten en het gemak van het thuis laten bezorgen van deze gerechten? Dan kiest u voor Asian Selected als uw Aziatisch bezorgrestaurant in Hoofddorp. Voor de bereiding van de gerechten gebruiken we alleen verse ingrediënten en kruiden. Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw eventuele allergieën of intoleranties kenbaar te maken. Wij houden hier altijd zo veel mogelijk rekening mee.

Bestel uw Aziatische gerechten eenvoudig online

Asian Selected is meer dan alleen een Aziatisch bezorgrestaurant. We nodigen u dan ook van harte uit om uw tafel bij ons te reserveren of om eten te laten bezorgen of af te halen. Wenst u meer informatie over bepaalde gerechten? Ons gedreven en enthousiaste personeel staat direct voor u klaar. Komt u graag bij ons eten en wilt u teleurstellingen voorkomen? Verzeker uzelf dan van een plaatsje en reserveer een tafeltje. Dit doet u door contact met ons op te nemen door te bellen naar 023-5619280 of door een e-mail te sturen naar info@asianselected.nl. Het is ook mogelijk om direct uw bestelling door te geven voor snelle thuisbezorging.

Ook interessant:

Chinees bezorgen Hoofddorp | Afhaalchinees Hoofddorp | Aziatisch eten afhalen