Afhaalchinees in Hoofddorp

✓ Verse ingrediënten

✓ Authentieke gerechten

✓ Dagelijks geopend

Voor afhaalchinees in Hoofddorp plaatst u uw bestelling bij Asian Selected. In ons restaurant in Hoofddorp bieden we u een ruime keuze van divers en authentiek Chinees eten, wat u tevens bij ons kunt afhalen. Bekijk de menukaart en plaats eenvoudig uw bestelling online.

Bestel eenvoudig online ➜

Het beste eten bij onze afhaalchinees in Hoofddorp

Wilt u Chinees eten afhalen in Hoofddorp? Asian Selected is uw gespecialiseerde afhaalchinees in Hoofddorp. We hebben een uitgebreide menukaart met diverse gerechten, geheel volgens authentiek Aziatisch recept. We gebruiken uitsluitend verse ingrediënten en kruiden. Heeft u een keuze gemaakt en uw bestelling geplaatst? We sturen u dan een bevestiging per e-mail. Kijk ook even in de spam als u de bevestiging nog niet in uw postvak heeft. Mocht u het toch niet vinden, bel ons dan even om te vragen of uw bestelling goed is doorgekomen. We zorgen graag voor de ultieme culinaire beleving bij Chinees eten afhalen in Hoofddorp en daarom houden we graag rekening met eventuele allergieën of intoleranties. Is er dan ook iets waar we rekening mee moeten houden? Meld het dan duidelijk bij het plaatsen van de bestelling.

Bezoek ons restaurant of bestel uw favoriete gerecht online

Plaats eenvoudig uw bestelling om heerlijk Aziatisch eten te gaan afhalen. Het bezorgen van uw maaltijd is natuurlijk ook mogelijk. Hierbij betaalt u online per iDEAL of contant aan de deur. U bent ook van harte welkom om in ons restaurant te komen eten. Wilt u er zeker van zijn dat er een tafeltje voor u vrij is? Reserveer dan op tijd. Neem contact op met onze afhaalchinees in Hoofddorp door te bellen naar 023-5619280 of door een e-mail te sturen naar info@asianselected.nl.

Ook interessant:

Chinees bezorgen Hoofddorp | Wokrestaurant Hoofddorp | Aziatisch eten afhalen